Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
French toast vafler med peach melba.
Forb. tid
5
minutter
min
Tilb. tid
20
minutter
min
Samlet tid
25
minutter
min
Antal:
8
vafler
Forfatter:
Thomas
Ingredienser
8
tykke skiver hvidt brød
2
æg
1,5
dl
mælk
4
spsk
rørsukker
1
tsk
kanel
4
ferskner
150
g
hindbær
ahornsirup
Sådan gør du
Æggene piskes sammen med kanel og 2 spsk rørsukker. Bare til det hele er ligeligt fordelt. Kom mælken en.
Vend brøddet i æggeblandingen. Drys med det resterende rørsukker.
Bag i vaffeljernet til de er gyldne. Hvis du ikke har et vaffeljern, steges de i smør. 2-3 minutter på hver side, mellem varme.
Drys en smule flormelis over de færdige vafler og server med ahornsirup, hindbær og tern af ferskner.