Go Back

Rødspætter med kantareller og løg.

Forb. tid5 minutter
Tilb. tid10 minutter
Samlet tid15 minutter
Antal: 4 portioner
Forfatter: Thomas

Ingredienser

  • 4 flåede rødspætter
  • 4 spsk hvedemel
  • 4 spsk olie
  • 150 g smør ja, men det er jo også saucen.
  • 200 g kantareller penslet rene for jord og skidt.
  • 4 spsk kapers
  • ca 100g syltede rødløg. Det er bare rødløg skåret i både og overhældt med en mormorlage, træk i et par timer eller mere
  • Dild

Sådan gør du

  • Melet krydres med salt og peber. De flåede rødspætter vendes heri. Bank overskydende mel af.
  • Varm to pander op med olie og lidt smør i hver. Lad smørret bruse af. Kom to fisk på hver pande.
  • Steg først skindsiden af fisken. Vend fisken og kom i samme ombæring. Kom kantarellerne på.
  • Tag fisken af varmen og kom alt resterende fedtstof og kantareller over i en af panderne. Tilsæt løg og kapers. Lad det boble i cirka 3-4 minutter mens fisken trækker.
  • Fordel blanding ud over fisken.
  • Klar til servering.