Opløs gæren i vandet og tilsæt rømme, begge meltyper, olie og salt.
Ælt til dejen bliver elastisk. Det tager cirka 10 minutter.
Film dejen og sæt på køl til dagen efter.
Del dejen i to og rul tyndt ud - eventuelt i en lille smule ekstra grahamsmel - og placer på bageplader med bagepapir.
Rør rømme og rygeost sammen og smør på. Strø revet ost over.
Top pizzaen med plukket and, coppa, nippet grønkål, kapers og tyndtskåret fennikel. drisl en smule olie over - specielt på stederne med grønkål.
Bag pizzaerne - 300 grader over og undervarme - eller så tæt du kommer på, helt i bunden af ovnen. Det tager cirka 8-10 minutter, men løft bunden. Når den har fået farve under bunden og er blevet sprød, er den færdig.
Rør dressing af fløde, honning, sennep, eddike, salt og peber. Lad den trække 10 minutter på bordet før den er klar til pizzaen.
Server pizzaen med det samme. Som en lille krølle på halen kan du toppe med lidt rød skovsyre.