Go Back

Vapsidoggen er tilbage - I luksus barbecueudgave.

Forb. tid15 minutter
Tilb. tid15 minutter
Samlet tid30 minutter
Antal: 12 hotdogs
Forfatter: Thomas

Ingredienser

  • 400 g hakket oksekød
  • 100 g bacon i små tern
  • 1 tsk salt
  • 1-2 æg
  • 3 spsk mel
  • 2 fintrevne skalotteløg
  • 1 strøget spsk røget paprika
  • 5 kviste timian
  • 200 g cheddar i stænger
  • 2 dl panko

Topping

  • Barbecuesauce
  • Fransk sennep
  • Fintskårne forårsløg
  • 12 hotdog brød

Sådan gør du

  • Skær baconet i helt små stykker. Rør sammen med det hakkede oksekød og salt. Rør til det bliver en smule sejt.
  • Tilsæt æg, løg, timian, peber, paprika og mel. Lad farsen samle sig en halv time på køl.
  • Form 12 lige store kugler fars. Tag en kugle, læg den på en frysepose, som er skåret op i siden. Pres den let flad, placer en cheddarstang på og luk godt til. Sørg for at der ikke er formange helligdage, da den smeltede ost nemmere finder ud her.
  • Vend den i panko for at den bedre holder på formerne. Gentag 11 gange.
  • Steg "pølserne i godt med olie og smør i cirka 3 minutter på hver side.
  • Server i hotdogbrød og top med sennep, barbecuesauce og forårsløg.