Æggene piskes luftige sammen med sukker og vaniljekorn. Sukkeret skal helt opløses. Det tager måske 5 minutter.
Brun smørret i mellemtiden og lad det køle en smule. Kom det i.
Mos bananerne og vend i. Nu skal der ikke PISKES længere, nu skal der vendes.
Rør mel, bagepulver og kardemomme sammen og sig i massen. Vend.
Kom kagen i en smurt form og bag den ved 180 grader. Mærk efter med en pind, når den kommer op "ren" er kagen færdig. Min skulle have cirka 40 minutter.
Lad kagen køle.
Bring fløden i kog. Sluk og kom chokoladen i. Rør til den er smeltet og har opløst sig selv. Lad den eventuelt køle let, så den sætter sig en smule.
Hæld ganachen over kagen. Prøv at vente lidt med at spise den til ganachen har sat sig.
*Overskydende ganache kan samles op og kommes i en prøjtepose. Når den har sat sig let, kan du sprøjte over kagen i mønstre før at gøre den ekstra beskidt.