Kartoflerne vaskes grundigt og stikkes med en gaffel.
Pak kartoflerne i stanniol sammen med den friske timian.
Grill kartoflerne over lav direkte varme, men med højere inddirekte varme. Jeg havde det mellemste blus på laveste flamme og de to på hver side på cirka 2/3 af varmen. Grill dem i cirka 1 time til 75 minutter afhængig af størrelsen.
Lad bare kartoflerne ligge på blusset og passe sig selv, mens du griller koteletterne.
Hvis der er svær på. Gnides denne med godt med salt og grilles mod risten ved høj varme i cirka 4-5 minutter. Brun koteletterne på hver side.
Skru lidt ned for varmen og grill 5-8 minutter på hver side afhængig af tykkelsen. Pensel løbende med barbecuesauce.
Lad koteletterne trække 5 minutter før de skæres i tynde skiver.
Skær spidskålet i tynde strimler. Blancher ærterne. Hak tomat og forårsløg.
Rør ingredienserne til ranchdressingen sammen. Smag til og juster eventuelt syres med en smule honning.
Flæk kartoflerne. Kom lidt dressing i bunden. Herpå spidskål, tomat, ærter, forårsløg og kød. Top med mere dressing.
Server med det samme.