Tag røgflisen og hæld whisky og tilsvarende vand over. Lad den trække i en halv time (minimum). væsken sørger for at der udvikler sig røg. Whiskyen sørger for ekstra smag. Synes du det er lidt ekstravagant eller har du bare ikke whisky indenfor husets 4 vægge, så undlad det.
Start forsigtigt op i røgeovnen og lad den varme op til 100 grader.
Hvis du har rub i overskud, så kom det over grisen, masser igen og sæt den på en rist i røgeovnen. Nu skal den så stå og hygge sig i cirka 8 timer (Fordi den er så lille), er stegen større, skal du forvente at den skal have mellem 9 og 12 timer. Så lav den endeligt i god tid.
Hvis stegen når at blive færdig før du skal spise, kan du skrue ned for varmen, så den blot står ved 70 grader og hygger sig. Der kan den stå i 5-6 timer uden problemer, men forsøg at time det så det passer nogenlunde.
Nu skal der spises. Træk grisen fra hinanden med to gafler.
Nyd.