Rør alle ingredienserne til kødbollerne sammen. Lad dem trække en halv time, mens du gør resten færdigt.
Smag til med godt med salt og peber.
Skær auberginerne i cirka 5mm skiver. Grill dem 3-4 minutter på hver side, til de har får fine mørke grillstriber og er blevet bløde.
Skær mozzarellaen i mindre stykker og rul auberginerne om den. Sæt til side.
Til tomatsaucen svitsløg finthakkede løg og hvidløg i olie i en sauterpande. Når løgene er klare kommes tomatpureen på og steges let af før den får selskab af de hakkede tomater og basilikum.
Lad det simre 5-7 minutter. Smag til og kom i bunden af et ildfast fed.
Til Bechamelen smeltes smørret i en gryde uden at tage farve. Kom mel på og rist let af. TIlsæt mælk og laurbærblade. Under konstant omrøring bringes det i kog. Simmer i 4-5 minutter og vend på mascarponen i og arbejd den sammen med massen.
Smag til med muskatnød, salt og peber.
Form små kugler af farsen på størrelse med en golfbold. Læg dem i tomatsaucen. placer auberginerullerne ved. Kom de semidried tomater ved.
Hæld bechamel over. Riv osten over.
Bag ved 200 grader i cirka 45 minutter.