Smør, sukker og salt piskes til det er helt let og lyst. Kom æggeblommer i, et efter et. Når massen er helt ensartet sigtes melet i og FOLDES sammen med. Arbejd ikke for meget med det. Til sidst samles det lige i hånden.
Film dejen og lad den køle en halv time.
Rul dejen tyndt ud og beklæd en tærteform/tærtering med den.
Bruger du bagering spring videre. Bruger du en tærteform, bager du tærterne blindt ved 180 grader i 10 minutter.
Mazarin
Pisk æg, sukker og vaniljekorn luftigt - bliv ved til sukkeret er opløst.
Riv marcipanen og kom den i.
Vend melet i.
Fordel mazarinmassen på kagen.
Skær rabarberne ud i lige lange stykker. Tror mine var cirka 4-5cm. Det er faktisk vigtigere at de er lige lange end hvor lange de er.
Læg rabarberne i sildebensmønster - eller lad være.
Sigt flormelis over.
Bag tærten cirka 25 minutter ved 200 grader. Eller indtil den er gylden og føles som om den har "sat" sig.