Go Back

Pasta med citronsauce og asparges.

Forb. tid5 minutter
Tilb. tid15 minutter
Samlet tid20 minutter
Antal: 3 portioner
Forfatter: Thomas

Ingredienser

  • 250 g tørret spaghetti
  • 125 g bacon i tern
  • 250 g grønne asparges
  • 100 g ærter
  • 1 citron
  • 2 æg
  • 1 æggeblomme
  • 75 g parmesan
  • 1 tsk finthakket citrontimian
  • stødt sort peber

Sådan gør du

  • Pastaen koges aldente - Gem cirka 2 dl kogevand
  • Bacon steges halvsprødt i en smule olivenolie. Tilsæt asparges og ærter. Varm det godt igennem.
  • Riv skal og pres saften af en citron. Rør sammen med revet parmesan, æg og æggeblomme. Krydr med peber og finthakket (citron)timian.
  • Kom spaghettien ned til bacon og grøntsager. Tilsæt cirka 1 dl kogevand. Bring blandingen op og koge.
  • Tag den af varmen. Under omrøring kommes ægge/parmesanblandingen ved. Bliv ved med at røre rundt til osten er smeltet og har coatet pastaen med en cremet sauce.
  • Smag til med stødt peber og eventuelt en smule salt. Men vær opmærksom på at både ost og bacon er salt.
  • Server med det samme.