Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Kartoffelsalaten
Forb. tid
5
minutter
min
Tilb. tid
15
minutter
min
Samlet tid
20
minutter
min
Forfatter:
Thomas
Ingredienser
650
g
kogte kartofler
kølede.
2
små rødløg i tynde strimler
3
spsk
creme fraiche
2
spsk
mayonnaise
1
spsk
grov sennep
2
spsk
finthakket purløg
Salt og peber
2
spsk
æble eddike
Evt purløgsblomster til pynt
hvis du har.
Sådan gør du
Skær kartoflerne i grove tern.
Snit løget fint, kom dem op i et dørslag og hæld kogende vand op. Det er med til at tage den kraftigste løgsmag. Vend sammen med kartoflerne.
Rør creme fraiche, mayo. sennep. purløg, salt og peber sammen. Smag til med æbleeddike.
Vend kartoflerne i cremen. Og endnu bedre, hvis du kan, så lad dem trække i minimum en time i cremen, så smagene kan arbejde sig sammen.
Pynt med finthakket purløg og purløgsblomster.