Cherrytomaterne grilles hårdt til de er møre og har taget farve.
Svits finthakket skalotteløg og estragonkviste i olivenolie på en pande på sideblusset.
Når løgene er klare kommes vinen på, som reduceres ned til halvdelen.
Kom fond på og reducer igen ned. Kom tomaterne ved og knus dem let. Sluk for varmen og tilsæt smørret under omrøring.
Til sidst smages saucen til med citronsaft, salt og peber. Slut af med finthakkede estragonblade.
Flæk hummeren ved at sætte en stor kniv i ”krydset”. Pres resolut ned og halver hovedet, herefter kroppen. Slå med bagsiden af en kniv på kløerne til de revner.
Pensel kødet med olivenolie, salt og peber.
Grill 1-2 minutter på kødsiden, vend den herefter om på den anden side og grill yderligere 3-5 minutter afhængig af størrelse. Kløerne kan kræve lidt længere, så bræk dem af og grill et par minutter yderligere.