Go Back

Chokoladeladekage med kirsebær (og ekstra chokolade)

Forb. tid20 minutter
Tilb. tid40 minutter
Samlet tid1 time
Forfatter: Thomas

Ingredienser

  • 200 g smør
  • 200 g lyst muscovadosukker
  • 4 æg
  • 40 g kakaopulver
  • 175 g mel
  • 2 tsk bagepulver
  • 100 g chokolade her en blanding mellem hvidt og 71%.
  • 125 g kirsebær uden sten. Plus ekstra til toppen.

Frosting

  • 75 g hvid chokolade
  • 1 dl fløde
  • 1 spsk kirsebærpulver
  • 65 g cream cheese.

Sådan gør du

  • Smør og sukker piskes til det er lyst og lækkert. Det tager 7-10 minutter.
  • Kom æggene i et efter et. Sigt mel, kakao og bagepulver i og fold det sammen.
  • Vend grofthakket chokolade og kvarte kirsebær i. Kom dejen i en smurt form.
  • Bag 40 minutter ved 190 grader.

Frosting

  • Bring fløden i kog og sluk for varmen. Kom den hvide chokolade heri og lad den smelte. Overfør blanding til en skål og lad den køle.
  • Kom cream cheese og kirsebærpulveret i og pisk til det er en sammenhængende masse. Lad den eventuelt køle lidt ekstra.
  • Smør cremen på kagen, dust med lidt pulver og top med kirsebær.