Go Back

Boeuf sauté stroganoff.

Forb. tid10 minutter
Tilb. tid15 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Thomas

Ingredienser

  • 600 g Oksemørbrad eller filet i strimler.
  • 1 spsk edelsüss paprika
  • 1 spsk hvedemel
  • 2 stk løg
  • 100 g bacon i tern.
  • 250 g brune champignon
  • 1 spsk tomatpuré
  • 3 stk laurbærblade
  • 3,5 dl piskefløde
  • 1 spsk æbleeddike

Sådan gør du

  • Skær kødet i strimler, hvis det ikke allerede er. Vend i en blanding af mel, paprika, salt og peber.
  • Skær løg og bacon i tynde strimler. Svits løgene til de er klare i en smule olie og smør, kom så bacon og kvarte champignon ved. Steg til de har taget farve. Tag så det hele af panden.
  • Kom mere olie på panden og brun kødet godt af. Gør det eventuelt af to omgange. Kom tomatpuré ved og steg det let af. Returner nu løg, bacon og svampe. Tilsæt derudover laurbærblade og fløde.
  • Lad det simre cirka 7-10 minutter til sovsen er tyknet. Smag til med salt, peber og eddike. Hvis du gerne vil have mere sovs, kan du spæde op med mere fløde. Top eventuelt op med lidt hakket persille på toppen.
  • Server sammen med pommes frites og en grøn salat.