Tag kyllingen ud af pakningen og krydr med salt og peber. Lad dem stå og trække mens du fikser barbecuesaucen.
Rør tomatpuré, æbleeddike, farin og cola sammen. Smag nu til til med krydderierne.
Hvis du gerne vil have en lidt tykkere sauce. Denne er ret tynd. Så kan du røre alle krydderierne sammen med 2 tsk maizena og så røre i den våde blanding. Så kræver det bare et opkog. Denne er ret tynd, men så er det godt at marinere i.
Vend kyllingen med cola barbecue saucen. ALtså halvdelen af saucen. Fordel på lårene på et ovnfast fad. Sørg for at komme bagepapir under, for det grisser lidt. krydr med salt.
Sæt i ovnen ved 200 grader i 25 minutter. Pensel mere barbecuesauce på og sæt i ovnen 10-15 minutter til. (Tiden i ovnen passer med kartofler, som bliver skåret i små både og vendt med olie, salt og peber. Så de skal bare ind samtidig.)
Nu er de klar. Husk vaskeklude eller vådservietter.