Skræl græskaret, halver det og skær i mindre chunks.
Læg på en bageplade og vend med olivenolie, salt og peber. Læg lidt timian ved, hvis du har.
Bag i 30-35 minutter ved 190 grader varmluft. Eller til det er mørt og har taget farve. Lad det køle let.
Kom vand, sukker, eddike, sennepskorn og laurbær i en kasserolle og bring i kog.
Tilsæt de tørrede svampe og lad det småsimre i 5-6 minutter.
SKræl og halve perleløgene. Sigt halvdelen af lagen over dem. Lad både løg og kantareller trække minimum en halv time.
Nip sortkålen af stilkene og de i halvgrove stykker.
I en kasserolle kommes 3-4 spsk vand, 2 spsk syltelage fra løg eller svampe og 10g smør. Bring det let i kog og kom sortkålen i. Toss det lidt rundt i et minut eller to.
Anbring på et fad. Top med græskar og syltede løg.
Sigt lagen fra sennepskorn og kantareller. GEM DEN. I 2 spsk af lagen piskes nu olivenolie og sød sennep. Smag til med salt og peber. Returner sennepskorn og kantareller og fordel over salaten.
Klip karsen til allersidst. Klar til at spise.