Tag gerne koteletterne fra køl en time før de skal steges. Krydr dem med salt og peber.
Brun dem ved høj varme på hver side i olie sammen med timian og knuste hvidløgsfed. 2-3 minutter på hver side. Sæt på et ovnfast fad og kom fordel cirka 25-30g smør over dem og kom hvidløg og timian over også. Sæt i ovnen cirka 7-10 minutter.
De skal føles bouncy, når du trykker på dem. Er du i tvivl, så mål med et stegetermometer. De skal gerne være omkring 57-60 grader (endeligt ikke varmere). Tag dem ud og lad dem trække 7-10 minutter.
Mens koteletterne brunes af ordner du grønt. Fjern de yderste blade på rosenkålen. Skræl og skær gulerødderne i stave. Skær porre i 1,5cm skiver.
Steg gulerødderne et par minutter i olie før de får selskab og rosenkål og porre. Lad det småstege i 7-8 minutter.
Kom smør, finthakket skal af citron, klementinsaft og mandler på. Lad det små og småsnurre 5 minutter. Salt og peber. Nu burde grisen også være færdig.
Server