Oksemørbrad med pandesauce med kantareller og kål.
Forb. tid10 minuttermin
Tilb. tid20 minuttermin
Samlet tid30 minuttermin
Antal: 4personer
Forfatter: Thomas
Ingredienser
750goksemørbrad(eller andet lignende kød)
2stkskalotteløg
3spsk kapers
200gkantareller
1spskfrisk rosmarinfinthakket
1spskfrisk timianfinthakket
2dlhønsebouillon(eller anden lignende)
1bundtsortkål
50gsmør
Sådan gør du
Skør kødet i nogenlunde ensartede stykker - her cirka 5-6cm på hver led.
Brun det af på alle sider i olie og tag det fra varmen.
Svits i samme pande finthakket skalotteløg og kapers. Tilsæt eventuelt lidt ekstra olie.
Kom kantarellerne på sammen med urterne og steg dem et par minutter før hønsebouillon og nippet sortkål kommes ved.
Når sortkålen er faldet sammen efter et minut eller to, returneres bøfferne til panden. De skal simre med i 4-5 minutter. Skru så helt ned for varmen og vend smørret i. Lad det stå og trække 4-5 minutter. Husk at smage til med salt og peber. Eventuelt lidt eddike eller citronsaft.