Skær brødet
Rør æg, æggeblomme, mælk, flormelis og vaniljesukker sammen. Giv det eventuelt en tur med en stavblender for at sikre, at det er helt kørt sammen.
Vend brødet i æggeblandingen og lad det trække cirka 10 minutter. Vend det gerne et par gange.
Varm en pande op til mellemvarme med godt med smør og olie. Steg brødet cirka 5 minutter på hver side.
Lige før det er færdigt drysses brødet med rørsukker. Vend det forsigtigt om, så sukkeret karamelliserer. Alternativt kan du også slutte det af i ovnen under grillen eller med en creme brulee brænder.
Mens brødet suger æggeblanding til sig, skal du lave rabarberne. Skær dem ud i stykker af 3-4cm.
Kom dem i en bradepande og drys med sukker.
Bag 15 minutter ved 180 grader. De skal være møre, men der må gerne være lidt bid i dem. Bagetiden varierer lidt af tykkelsen. Føl dig frem.
Server dine pain perdu med fed creme fraiche, rabarber og citronverbena.