Go Back

Forb. tid5 minutter
Tilb. tid15 minutter
Ret: pasta
Køkken: Italiensk
Keyword: fastfood, Pasta
Antal: 4 personer
Forfatter: Thomas

Ingredienser

  • 2 stk løg små. Ellers et stort
  • 2 fed hvidløg
  • 150 g oksefilet skåret i tynde strimler
  • 1 spsk tomatpure
  • 1 dl hvidvin
  • 2 spsk kapers
  • 1 dåse cherrytomater
  • 1 spsk finthakket frisk citrontimian Brug eventuelt bare normal timian
  • 300 g tørret pasta Disse hedder Pipe Rigatti fra DeCecco
  • Fintrevet ost til toppen

Sådan gør du

  • Svits løg og hvidløg i en smule olivenolie.
  • Kom først oksekødet på og lad det tage let farve. Derefter tomatpuré. Lad det stege en smule.
  • Sæt pastaen over og koge.
  • Kom hvidvin på og få opløst alt det gode i bunden. Tilsæt så kapers, timian og tomater. Lad det simre cirka 10 minutter.
  • Smag til med salt og peber. Rør pastaen i og lad det trække 3-4 minutter før det serveres med godt med ost.