2spskriseddikekan erstattes af anden eddike eller limesaft
16stkforårsrullepapir
1stkæg
Sådan gør du
skær enten del tilberedte and eller det ferske andebryst i små stykker. Brun det ferske andebryst. Vent med det tilberedte.
Tilsæt hakket løg, ingefær, hvidløg og fivespice. Steg et minutstid. Tilsæt nu det TILBEREDTE and og varm igennem.
Kom kål, bønnespirer og groftrevne gulerødder på. Læg låg på og steg/damp til kålen er faldet sammen. Kom nu hoisinsauce, soya og sesamolie på. Lad det stege lidt med. Smag til med eddike. Lad blandingen køle af. Lad det gerne hvile til dagen efter på køl. Ikke nødvendigt dog.
Læg et stykke forårsrulledej på bordet. Læg en god spiseskefuld fyld i den ene side af dejen, i midten. Rul en halv omgang, fold siderne ind på midten. Pensel enden med sammenpisket æg og rul den så sammen. Læg den med enden nedaf mens du ruller de andre forårsruller.
Steg ruller 2-3 minutter på hver side i 180 grader varm olie. Steg nogle stykker af gangen, men ikke dem alle, da olien så taber for meget varme.Læg på fedtsugende papir. Server med soya og ekstra hoisinsauce.