Skær andeskroget i mindre stykker. Halver løg, gulerødder, ingefær og hvidløg og læg på en bageplade. Sæt under grillen i ovnen ca 20 minutter, til det er godt brunet af. Hold øje med det, så det ikke brænder helt af.
Kom i en gryde sammen med shiitake svampe, stjerneanis og vand. Bring i kog, men skru ned til den bare simrer forsigtigt. Hvis det stødkoger kan bouillonen blive ret grumset. Lad den simre cirka 60-75 minutter.
Sigt suppen og smag til med soya, miso og riseddike.
Resten
Pak ribbenstegen i stanniol og lun den i ovnen ved 100 grader i 30 minutter.
Kog æggene 7 minutter. Kom i isvand og pil dem.
Bring bouillonen i kog og kog nudlerne deri. Anbring dem i skåle. Blancher broccolini (eller bare broccoli) og kom i skålene sammen med halverede æg, stykker af ribbenstegen, majs og koriander.