Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Pasta med medister ragú
Forb. tid
5
minutter
min
Tilb. tid
30
minutter
min
Samlet tid
35
minutter
min
Ret:
Hovedret
Køkken:
Italiensk
Keyword:
Pasta, Stop spild af mad
Antal:
4
personer
Forfatter:
Thomas
Ingredienser
300
g
stegt medister
3
stk
skalotteløg
4
fed
hvidløg
100
g
soltørrede tomater - gerne med lidt olie
2
spsk
tomatkoncentrat
2
spsk
hakkede urter
Her: basilikum og salvie
0,5
tsk
let stødte fennikelfrø
2
dl
hønsefond
1
dåse
cherrytomater
400
g
pasta
30
g
Friskrevet parmesan
Sådan gør du
Skær medisteren i skiver.
Svits strimler af skalotteløg og hvidløg. Kom de soltørrede tomater, tomatpuré og medisteren på. Steg et par minutter.
Tilsæt nu hakkede urter, fennikelfrø, hønsefond og cherrytomater. Lad det simre 20-25 minutter.
Kog pastaen og sigt vandet fra. Kom raguen ved. Lad det samle sig 5-7 minutter før det serveres med godt med parmesan og eventuelt lidt basilikum.