Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
4.86
fra
7
stemmer
Vin chaud aux épices - Fransk gløgg
Forb. tid
5
minutter
min
Tilb. tid
10
minutter
min
Samlet tid
15
minutter
min
Ret:
Drinks
Køkken:
Fransk
Keyword:
Cocktail, Fransk, Gløgg, Vin chaud
Forfatter:
Thomas
Ingredienser
1
flaske
rødvin
fx Pinot noir
3-4
spsk
rørsukker
2
stk
appelsiner
økologiske
2
stk
klemmentiner
økologiske
2
stk
stjerneanis
2
stk
kanelstænger
4
stk
kryddernelliker
Sådan gør du
skallen af 1 appelsin og 2 klemmentiner kommes i en gryde sammen med krydderier og rødvin. De afskallede citrusfrugter halveres og saften presses i.
Varm op til cirka 75-80 grader. Smag til med sukker.
Nu kan man sigte appelsin og klemmentinskal fra - Eller bare lade den blive i.
Skær den sidste appelsin i skiver og dem dem i 4. Kom i gryden.
Server