Go Back

Nyretapper med peber og rosmarin

Forb. tid10 minutter
Tilb. tid15 minutter
Samlet tid25 minutter
Antal: 2
Forfatter: Thomas

Ingredienser

  • 1 stk Nyretap
  • 5-6 spsk god oliven olie
  • 1-2 spsk grønne peberkorn
  • 5-6 kviste rosmarin
  • 1 stk citron
  • 1 spsk balsamico

Sådan gør du

  • På en brændvarm pande med lidt olie kommes nyretapperne. Steg dem til de er rare til medium rare. Hvilket i bund og grund ikke er særligt lang tid. Tag dem af panden og lad dem hvile.
  • Skru godt ned for varmen. Kom friske peberkorn på panden (du må gerne have knust nogle af dem lidt). Her også rosmarin bladene. Ikke de grove stilke. Top op med resten af olien. De skal blot stå og boble lidt i 3-4 minutter, mens olien tager smag og rosmarinen bliver sprød. Riv citronskallen i.
  • Skær kødet ud og anret på et fad. Kom den aromatisk olie med indhold udover. Giv det en smule balsamico over. Nyd med godt med brød.