Go Back

Bagte auberginer med et lille kick. Nemt tilbehør til grillen.

Forfatter: Thomas

Ingredienser

  • 2 stk auberginer
  • 3 spsk olie
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 tsk paprika
  • 2-3 spsk kvark Eller eventuelt bare creme fraiche kunne ikke skaffes her i Spanien
  • 2 spsk harissa
  • 1 håndfuld basilikumblade

Sådan gør du

  • Flæk auberginerne. Kom pensel auberginerne med en smule olie på skærefladen.
  • Steg auberginerne på en brændvarm pande, til de har taget en smule farve. Fjern dem herefter fra varmen. Drys med det sidste olie, spidskommen, paprika, salt og peber. Kom nu i ovnen ved 200 grader i cirka 20 minutter (afhænger af størrelse).
  • Tag auberginerne ud og sæt små klatter kvark (eller creme fraiche) på de møre auberginer. Kom også harissa og basilikum blade på. Nu er du klar til at køre. Serveres helst varme, men kan også spises lune.