Bagte auberginer med et lille kick. Nemt tilbehør til grillen.
Forfatter: Thomas
Ingredienser
2stk auberginer
3spskolie
1tskspidskommen
1tskpaprika
2-3spskkvark Eller eventuelt bare creme fraichekunne ikke skaffes her i Spanien
2spskharissa
1håndfuld basilikumblade
Sådan gør du
Flæk auberginerne. Kom pensel auberginerne med en smule olie på skærefladen.
Steg auberginerne på en brændvarm pande, til de har taget en smule farve. Fjern dem herefter fra varmen. Drys med det sidste olie, spidskommen, paprika, salt og peber. Kom nu i ovnen ved 200 grader i cirka 20 minutter (afhænger af størrelse).
Tag auberginerne ud og sæt små klatter kvark (eller creme fraiche) på de møre auberginer. Kom også harissa og basilikum blade på. Nu er du klar til at køre. Serveres helst varme, men kan også spises lune.