Syltede løg og sennepsfrø: Kom eddike, sukker, vand, laurbær og fennikelfrø i en gryde. Giv det et opkog til sukkeret er smeltet. Skær løgene i tynde skiver og kom cirka halvdelen af syltelagen over dem i en beholder. I den resterende del af syltelagen kommes sennepsfrøene i. Lad det koge cirka 10 minutter og tag det så af varmen og kom i en beholder. Lad begge syltede elementer trække. Minimum et par timer. Gerne en dags tid.
Mayonnaise: Pisk æggeblomme, en knivspids salt, eddike og sennep luftig. Kom løbende olien i. Lidt af gangen. Jo mere olie, desto tykkere mayonnaise. Smag til med salt, peber og eventuelt mere eddike.
Ristede løg: Skær løgene i tynde skiver. Vend dem med mel, salt, peber og cirka 2 tsk vadouvan. Varm olien til frituren op. Steg løgene til de er gyldne og sprøde. Kom dem på fedtsugende papir og drys med salt og eventuelt lidt ekstra vadouvan.
Samling: Lun brøddene og steg pølserne. Rækkefølgen er nu. Brød - pølse - mayo - syltede løg - syltede sennepsfrø - ristede løg - karse.