Go Back

Spansk pasta med chorizo - Fideos

Antal: 3
Forfatter: Thomas

Ingredienser

  • 200 gram chorizo
  • 2 stk løg
  • 3 fed hvidløg
  • 2 stk peberfrugt
  • 1-2 dl ærter
  • 200 gram fideos
  • 1 tsk røget paprika
  • 4 stk laurbærblade
  • 1 knivspids safran
  • 5 dl hønsefond

Persillepistou

  • 1 bundt persille
  • 1 fed hvidløg
  • 1 dl Olivenolie
  • 1 spsk citronsaft
  • 15-20 gram parmesan
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Skær løg og peber i strimler. Hak hvidløget fint. Sauter løg, hvidløg og peber i olivenolie til løget er klart.
  • Skær chorizoen i stykker af 1 cm. Kom den ned til grøntsagerne og steg et par minutter. Kom laurbær, safran og paprika på. Tilsæt hønsefonden og ærter. Bring det i kog, smag til med salt og peber og kom fideos på. De kan eventuelt erstattes af små suppehorn eller andre helt små pastatyper. Lad det koge til dine fideos er klar og har suget væsken.

Persillepistou

  • Blend alle ingredienserne til pistouen. Smag til med salt, peber og ekstra citronsaft. Husk, at du kan sagtens bruge stilkene fra persillen også.