Go Back

Fish tacos med knurhane

Her er der til cirka 8-10 tacos.
Forfatter: Thomas

Ingredienser

  • 8-10 to rtillas
  • 400 g knurhane fileter
  • 3-4 blade savoykål
  • 8 cherry tomater
  • 2 stk avocado
  • frisk koriander
  • 2 dl creme fraiche 18%
  • 1 tsk revet frisk ingefær
  • 1 tsk stødt koriander

Sådan gør du

  • Afhængig af størrelsen kan du skære fisken i mere mundrette strimler. Steg dem på panden i olie ved høj varme med skindsiden ned ad. Du kan se hvordan varmen trækker op igennem fisken. Når den er blevet tilberedt hele vejen igennem, vendes de hurtigt om på kødsiden og får et minuts tid. De tager ikke længe at tilberede.
  • Varm dine tortillas
  • Snit savoykålen i tynde strimler, skær tomat og avocado i både.
  • Rør creme fraichen med revet ingefær, stødt koriander og smag til med salt og peber.
  • Saml dine tacos med savoykål, avocado, fisk, tomat, creme fraiche og top op med frisk koriander.