Humdoggus - Hotdog med et twist af varme himmelstrøg.
Forfatter: Thomas
Ingredienser
Hummus
1dåse kikærter
2fedhvidløg
0,5dlolivenolie
2tskrøget paprika
1tskstødt spidskommen
1tsktørret oregano
1tskstødt koriander
2spsktahin
salt og peber
saft af en citron
abrikos/chili kompot
200gtørrede abrikoser
1frisk rød chili
2dlvand
1dleddike
1dlsukker
1chili
1rødløg
2nelliker
1tskfennikelfrø
syltede løg
2rødløg
1dleddike
1dlvand
1dlsukker
3laurbærblade
1tsksorte peberkorn
3kardemommekapsler
1tskhele korianderfrø
1tskhele spidskommen
Herudover
Hotdogbrød
Frisk koriander
Merguezpølser
Sådan gør du
Hummus
Blend kikærterne med hvidløg, olie og krydderier. Smag til med salt, peber, citronsaft. Vil du gerne have den blødere tilsættes lidt ekstra olie. Lad den samle sig en times tid på køl.
Abrikos/chili kompot
Skræl løget og skær i både. Kom det i en gryde sammen med abrikoser, krydderier, vand og eddike. Kog i cirka 20 minutter til størstedelen af væden er fordampet og tilsæt så sukkeret. Lad det småkoge endnu 10 minutter. Blend med en stavblender.
Syltede løg
Kog en syltelage af vand, eddike, sukker og krydderier. Skær løgene i tynde ringe. Overhæld dem med den kogende syltelage og lad dem trække et par timer.
Klar parat start.
Lun brød
Steg pølserne.
Kom pølserne i brød. Så en spsk hummus. Abrikoskompot. Syltede løg og til sidst lidt frisk koriander. Du er klar til at nyde.