Go Back

Svinekoteletter med æble og salvie.

Forb. tid5 minutter
Tilb. tid15 minutter
Samlet tid20 minutter
Antal: 2 personer
Forfatter: Thomas

Ingredienser

  • 2 store svinekoteletter
  • 2 store eller 4 små æbler
  • 2 fed hvidløg
  • 8 kviste salvie
  • Salt og peber
  • 50 g smør
  • Olie til stegning

Sådan gør du

  • Varm to pander op. Kom en spsk olie i hver af dem.
  • Krydder koteletterne med salt og peber. Brun dem af på begge sider og tilsæt 25g smør og et par salvieblade og 2 fed hvidløg, som er knust med håndroden - bang. Steg koteletterne 4-5 minutter på hver side ved mellem varme. Kør lidt af smørret over koteletterne løbende. Lad dem trække 3 minutter før servering.
  • Del æblerne i 4 og fjern kernehuset. Lad skrællen blive på. Steg æblerne til de er møre i den anden pande med godt med smør, salt, peber og salvie. De må gerne stege ved hård varme, så de branker en smule på nogle af siderne.
  • Server koteletterne toppet op med æbler.