Go Back

Philly cheese steak sandwich - Stop spild af mad.

Antal: 2 sandwichs
Forfatter: Thomas

Ingredienser

  • 1 flute - som kan deles
  • 1 grøn peberfrugt
  • 1 stort løg
  • 100 g champignon
  • 300-350 Bøf / steg / roastbeef af ko
  • minimum 150g ost
  • Fransk sennep Og/eller Ketchup
  • Salt og peber
  • 2 spsk olie

Sådan gør du

  • Lun bøffen og brødet.
  • Skær løg, grøn peber og champignon i tynde strimler.
  • I olien sauteres løget til det er klart. Heri kommes nu grøn peber og champignon. Steg til champignon og peberfrugt er faldet en smule sammen. Krydr med godt med salt og peber.
  • Del nu portionen op i to kom fordel den revne ost over. Hvis du har kommet rigtigt meget ost på, kan du komme panden hurtigt i ovnen til osten smelter. Hvis du er mere mådeholden, lader du den bare smelte forsigtigt ved mellem varme på blusset.
  • Smør brødet med sennep og eventuelt ketchup. Fordel bøffen, som er skåret i tynde skiver på. Med et svuptag kommes nu grøntsager og ost på. Nyd med det samme.