Go Back

Krondyr i rød karry

Antal: 2 portioner
Forfatter: Thomas

Ingredienser

  • 300 g krondyrfilet
  • 1 spsk rød karry pasta
  • 2 spsk olie
  • 2 skalotteløg
  • 200 g auberginer
  • 150 g grønne bønner
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 lime
  • Fiskesauce til tilsmagning
  • Thai basilikum

Sådan gør du

  • Skær krondyrfileten i strimler. I en brændvarm wok kommes olie og stimlerne af krondyr. Brun kødet af og tilsæt den røde karrypasta, så den også steges af.
  • Tilsæt strimler af løg og halverede auberginer. Steg et par minutter og kom kokosmælk og nogle basilikumblade ved. Lad den koge i cirka 5 minutter og kom nu bønnerne ved. Lad dem varme igennem. Smag til med fiskesauce og limesaft.
  • Server med de kogte ris og top med thai basilikum.