Tag dejen fra køl og rul den ud på et meldrysset bord. Den skal være cirka 30x30cm.
Tag chokoladefyldet, som gerne skulle være stenhårdt nu, og rul det ud mellem to lag bagepapir. Det skal være cirka 20x30cm. Altså fylde 2/3 af dejen.
Placer chokoladen på den ene side af dejen. Fold den 3.del af dejen, som der ikke er chokolade på indover. Og fold det så endnu en gang. Så nu har du tre lag. Nu kan du lægge den på køl.
Efter cirka en time på køl ruller du dejen ud til en ny kvadrat på cirka 30x30cm. Fold den nu indover hinanden som før. Nu har du 9 lag. Kom dejen på køl igen.
Nu har du to muligheder. Enten laver du snegle eller laver endnu en gang lag. Hvis du vil have flere lag, så fortsætter du som før, hvis du vil lave snegle ruller du den ud til en kvadrat på 30x30cm og ruller den i stedet for, så du får pølse. Skær pølsen ud til snegle med 1-1,5cm tykkelse. Læg dem på en bageplade og lad dem efterhæve cirka 20 minutter.
Pensel sneglene med sammenpisket æg. Bag cirka 15 minutter ved 200 grader.
Prøv at vente med at kaste dig over dem til de er kølet en smule.