Go Back

Salat med stenbiderrogn - Og nyt om pop up mad.

Antal: 2 personer
Forfatter: Thomas

Ingredienser

  • 2 æg
  • 3 spsk eddike
  • 12-15 rosenkål kan erstattes af andet grønt
  • 1 avocado
  • 0,25 agurk
  • dild
  • 125-150 g fersk stenbiderrogn
  • 1 spsk rygeost
  • 1 spsk fed creme fraiche
  • Salt og peber

Sådan gør du

Pocheceret æg

  • Bring en gryde med vand i kog. Tilsæt eddike og salat. Skru ned på laveste temperatur og med en ske skabes en virvel i vandet. Slå et æg ud i en lille skål og før den herefter over i vandet - midt i virvlen. Saml forsigtigt hviden med en ske. Lad det pochere 4-5 minutter.

Salaten

  • Fjern de yderste blade på rosenkålet og kasser det. Resten plukkes ud på en tallerken.
  • Halver avocado, fjern sten og skær i tynde skiver. På med det. Det samme med tynde strimler agurk og det pocherede æg.
  • Rør creme fraiche, rygeost og 1 spsk rogn sammen. Smag til med salt og peber. Fordel over salaten. Kom også de sidste rogn og dild på.
  • Spis forfanden, spis.