Lun mælken op til cirka 35grader. Udblød gæren heri og pisk æg og sukker i. Rør mel, salt og kardemomme sammen. Arbejd melet i lidt af gangen og fortsæt til dejen slipper kanterne på røreskålen. Ælt i 5-7 minutter. Tilsæt tern af koldt smør og ælt til det er arbejdet ind i dejen.
Lad dejen hæve op til dobbelt størrelse. Det tager cirka en time.
I mellemtiden arbejdes ingredienserne til remoncen sammen. Sæt den endeligt ikke på køl, da den så bliver hård at arbejde med.
Rul dejen så tyndt ud som muligt. Smør remonce på. Rul den sammen og skær ca 2-3 cm tykke skiver. Sæt i formen. Lad dem efterhæve cirka en halv times tid. Pensel sneglene med sammenpisket æg.
I en forvarmet ovn bages sneglene 15-17 minutter ved 200 grader. Lad dem køle og giv dem et godt lag glasur.