Go Back

Beef Salad deluxe!

Antal: 4 portioner
Forfatter: Thomas

Ingredienser

  • 800 g bøffer
  • 600 g friske udon nudler eller 300g tørre
  • 1,5 dl teriyaki
  • 4 håndfulde feldsalat
  • 4 to mater her i lidt blandet form og farve
  • 100 g sugarsnaps
  • 6 forårsløg
  • 150 g peanuts
  • Frisk thaibasilikum
  • Frisk koriander
  • Olie til stegning

Sådan gør du

  • Krydr bøffen med salt og peber. Varm en pande op til brændende varm og kom olien på. Brun bøfferne af på begge sider og steg dem herefter cirka 4-5 minutter på hver side. Jeg vender dem altid løbende, cirka hver halve minut.
  • Tag bøfferne af og kom teriyaki på panden. Den skal koge ind til cirka halvdelen og den skal tykne en smule. Hvis den ikke tykner, kan du give den en spsk sukker. Kom bøfferne tilbage og lad dem glacere op i teriyakien.
  • Tag panden af varmen og lad bøfferne trække færdigt på et skærebræt. Mens de trækker, kan du klargøre resten og i sidste øjeblik skære dem i tynde strimler.
  • Hæld kogende vand over nudlerne for at varme dem igennem. Lad dem stå med vandet 5 minutters tid - Eller følg anvisningen på pakken, på de nudler, som du har fået fat i.
  • Skær tomaterne i skiver og flæk sugersnaps på langs. Skyl salaten og knus dine peanuts en smule i en morter. Hak forårsløgene fint.
  • Anret med nudler i bunden. Herpå Salat, tomat, sugersnaps og løg. Nu de tynde strimler kød og peanuts. Brug den indkogte teriyaki som dressing og kom en smule over retten. Top op med urter.
  • Spis med det samme.