Go Back

Friske forårsruller - I bedste stop spild af mad stil.

Antal: 2 personer
Forfatter: Thomas

Ingredienser

  • 8-10 stykker rispapir
  • 200-250 g tilberedt kød her bøf
  • 2 gulerødder
  • 12 sugersnaps
  • 3 forårsløg
  • 2 håndfulde salat Her vårsalat - Alt kan bruges
  • Frisk koriander og thaibasilikum

Sådan gør du

  • Skær gulerødder, forårsløg og sugersnaps i julienne. Skyl salaten. Skær oksekødet i tynde strimler.
  • I en stor skål med vand vendes et stykke rispapir, som efterfølgende lægges på et fugtigt klæde. Det fugtige klæde gør, at det ikke klistrer til fx et skærebræt.
  • I den ene ende lægges lidt salat, grøntsager, kød og urter. Fold en halv omgang og fold så siderne ind over. Rul den nu helt.
  • Del på midten og kom på et fad. Server med den søde chilisauce.