Go Back

Saltbagte rødbeder med mozzarella

Forfatter: Thomas

Ingredienser

  • 3 rødbeder
  • 1 håndfuld timian
  • 1 mozzarella 125gram
  • 300 g salt cirka
  • 3 spsk olivenolie
  • 1,5 spsk god balsamico
  • 1 citron
  • Urter til toppen brøndkarse, timian og amaranth her

Sådan gør du

  • Læg to lag staniol i en gryde. Kom to håndfulde salt heri, på det timian og rødbeder. Hæld det sidste salt over og luk staniolen til, så det er tæt. Bag i ovnen cirka 1,5 time ved 180 grader. Tag dem ud, pil skindet af og skær i mindre stykker. Lad dem eventuelt køle lidt først.
  • Fordel rødbederne på et fad. Riv med hænderne mozzarella over.
  • Smag til med olivenolie, balsamico, salt, peber, citronskal og saft.
  • Fordel urterne over.
  • Nyd.