Go Back

Asparges med stenbiderrogn

Forfatter: Thomas

Ingredienser

  • 150 g stenbiderrogn
  • 4 hvide asparges
  • 6 grønne asparges
  • 15 g smør
  • 1 dl piskefløde
  • Saft af 1/3-1/2 citron
  • 1 tsk grov sennep
  • 2 spsk grøn ramsløgsolie.
  • salt og peber
  • Brøndkarse

Sådan gør du

  • Kom et par cm vand og smørret i en sauterpande og bring i kog. Smag til med godt med salt. Knæk bunden af de grønne asparges og skræl og knæk bunden af de hvide. Kom de hvide i panden og giv dem cirka 3-4 minutter med låg. Herefter får de selskab af de grønne, som blot skal have to minutter. Kom dem i isvand for at stoppe kogningen.
  • Rør fløden med sennep og citronsaft og lad den stå i 5 minutter til den sætter sig let. Smag til med salt og peber. Lige før servering vendes ramsløgsolien i.
  • Smag stenbiderrognen til med salt. Den smager absolut ikke af noget, hvis den ikke er smag til.
  • På med de dampede asparges, på med rogn, på med sovs, på med lidt brøndkarse som pynt.