Go Back

Bagte rabarber med pistaciecrumble

Ret: Dessert
Antal: 4 -5 portioner
Forfatter: Thomas

Ingredienser

Crumbledej

  • 50 g pistacienødder
  • 50 g hvedemel
  • 75 g smør
  • 50 g sukker

Herudover

  • 8 stængler rabarber
  • 2-3 spsk sukker
  • Vaniljeis
  • 50 g pistacienødder

Sådan gør du

Crumbledej

  • Blend nødderne en smule, så der både er små og store stykker tilbage. Tilsæt mel, sukker og smør i tern. Nuldr smørret ud i melet. Fordel på en bageplade.
  • Bag til det er let gyldent (cirka 10-12 minutter) ved 180 grader. Hak frisk pistacie og vend i.

Resten

  • Skær top og bund af rabarberne. Del i mindre stykker af cirka 5 cm. Skyl grundigt. På en bageplade og drys sukker over. Bag cirka 15-20 minutter til de er faldet lidt sammen og er blevet bløde.
  • Kom på en tallerken sammen med crumble og vaniljeis.