Go Back

Salat med røget and og solbær

Forfatter: Thomas

Ingredienser

  • 2 hjertesalater
  • 1 røget andebryst
  • 100 g solbær
  • 1 spsk sukker
  • 3 forårsløg
  • 6 radisser
  • Dild
  • 1 spsk æblecidereddike
  • 1 tsk grov sennep
  • 3-4 spsk olivenolie
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Kom sukker over de frosne solbær og lad dem trække til de tør op.
  • Pluk salaten og skyl den. Kom på et fad.
  • Skær andebrystet i tynde strimler og kom på salaten. På med radisser og forårsløg i tynde skiver. På med solbær og dild.
  • I de safter som er tilbage efter solbærrene, kommes sennep og eddike. Pisk det sammen og pisk herefter olien i til det emulgerer let. Smag til med salt og peber. Kom vinaigretten over salaten.