Go Back

Steak salat til den manglende sommervarme

Forfatter: Thomas

Ingredienser

  • 0,5 romain salat
  • 0,5 raddichio
  • 1 rødløg
  • 0,5 courgette
  • 1,5-2 avocado
  • 3 to mater
  • 2 bøffer her ribeye på cirka 175g hver

Vinaigrette

  • 1,5 tsk grov sennep
  • 1,5 tsk honning
  • 1 spsk hvidvinseddike
  • 3 spsk olivenolie
  • 1,5 spsk finthakkede urter Her oregano, purløg og timian
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Bøfferne steges. Jeg brunede dem af i olie, tilsatte smør og gav dem så herefter 3 minutter på hver side. Lad dem hvile 5 minutter før de skæres i tynde strimler.
  • Salaten skylles og kommes i fadet. Herpå tynde skiver rødløg og courgette. Tomatbåde og avocado, som lige bliver vippet ud i mindre stykker med en ske.
  • Top med skiverne af kød.
  • Alle ingredienserne samles i syltetøjsglas og rystes godt. Fordel over salaten lige før servering.