Go Back

Farserede courgetter

Forb. tid10 minutter
Tilb. tid30 minutter
Samlet tid40 minutter
Antal: 4 portioner
Forfatter: Thomas

Ingredienser

  • 400 g hakket oksekød
  • 2 små rødløg
  • 2 fed hvidløg
  • 1,5 spsk finthakkede kapers
  • 1 spsk grov sennep
  • Lidt finthakket citronskal
  • 2 spsk durum mel
  • 1 æg
  • 25 g parmesan
  • frisk oregano
  • Salt og peber
  • 1 gigantisk courgette eller flere mindre.

Sådan gør du

  • Rør den hakkede ko med salt. Heri røres æg, fintrevet løg og hvidløg og durum mel. Heri kommes også smagsgiverne: Citronskal, oregano, sennep, kapers og parmesan. Krydr til sidst med peber og eventuelt mere salt. Hvis du er i tvivl om det smager, så steg en lille prøve-delle på panden.
  • Flæk courgetten og skrab kernerne ud. Det kan også være en fordel at lige skære den flad i bunden. Det er meget lidt, som der skal til før den står stabilt.
  • Krydr squashen med salt og peber. Fordel farsen i squashen, riv lidt parmesan over for lækkerhedens skyld.
  • Bag courgetten i ovnen ved 200grader cirka 30 minutter (min fik 40 minutter, er de helt små ville 25 nok også gøre det).