Go Back

Oldschool Æggekage med tomat og bacon

Forb. tid10 minutter
Tilb. tid30 minutter
Samlet tid40 minutter
Antal: 3 personer
Forfatter: Thomas

Ingredienser

  • 10 æg
  • 1 dl mælk
  • 1 spsk mel
  • Salt
  • Peber
  • 9-10 skiver bacon
  • 1 bakke cherrytomater
  • Purløg og tallerkensmækkere

Sådan gør du

  • Steg baconet sprødt. Læg det på fedtsugende papir.
  • I en skål piskes mel sammen med mælken. Det er for at undgå klumperne. Pisk heri også æggene. Krydr med salt og peber.
  • På baconpanden inkl baconfedt kommes nu æggemasen. Steg indtil at æggekagen har sat sig let.
  • Kom tomaterne på og sæt i ovnen ved 180 grader.
  • Bag i 25 minutter.
  • Fordel det sprøde bacon over den færdige æggekage. Drys med purløg.
  • Server med godt rugbrød.