Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Oldschool Æggekage med tomat og bacon
Forb. tid
10
minutter
min
Tilb. tid
30
minutter
min
Samlet tid
40
minutter
min
Antal:
3
personer
Forfatter:
Thomas
Ingredienser
10
æg
1
dl
mælk
1
spsk
mel
Salt
Peber
9-10
skiver
bacon
1
bakke cherrytomater
Purløg
og tallerkensmækkere
Sådan gør du
Steg baconet sprødt. Læg det på fedtsugende papir.
I en skål piskes mel sammen med mælken. Det er for at undgå klumperne. Pisk heri også æggene. Krydr med salt og peber.
På baconpanden inkl baconfedt kommes nu æggemasen. Steg indtil at æggekagen har sat sig let.
Kom tomaterne på og sæt i ovnen ved 180 grader.
Bag i 25 minutter.
Fordel det sprøde bacon over den færdige æggekage. Drys med purløg.
Server med godt rugbrød.