Go Back

Brændende kærlighed - I en lettere sommerversion.

Forfatter: Thomas

Ingredienser

Sellerimos

  • 1 mellemstørrelse selleri
  • 1,5 dl kærnemælk
  • 25 g smør måske 30
  • Skal af 1 øko citron
  • Salt og peber

Brændende kærlighed

  • 100 g tørsaltet bacon
  • 2 ferske pølser den ene med ramsløg og den anden med paprika - du finder bare de bedste du kan
  • 2 små rødløg
  • 100 g friske ærter
  • 100 g kejserhatte
  • 2 spsk finthakket bredbladet persille
  • 20 g smør
  • 1 citron
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Selleriet skrælles og skæres i grove stykker.
  • Koges mørt og moses med kærnemælk og smør.
  • Smag til med salt, peber og citronskal.
  • Baconet steges let gyldent. Tilsæt smørret.
  • Kom løg, kejserhatte og pølser på panden ved baconet og steg i 5-6 minutter.
  • Et par minutter før der skal serveres vendes ærterne i og de luner igennem.
  • Smag til med citronsaft, skal, salt og peber.