Ingredienserne til mangosalsaen blendes helt fint, sigtes og smages til.
Varm en grill op til rigtig varm. Skrab noget af marinaden af. Grill 10 minutter på hver side. Grill samtidig også et par limes. Lad den trække 10 minutter før den skæres.
Varm bønnerne op i fonden. Tilsæt pulpen fra den grønne olie. Varm igennem. Blend og kør igennem en fin sigte. Smag til med salt, peber og syre.
Kog tapiokaen i lime og kokosvand - cirka 7-8 minutter til de begynder at bliver gennemsigtige. Sigt overskydende væske væk. Kom i en skål og kom grøn olie over. Lad den trække.
Varm saucen og pisk koldt smør i. Lige før serveren kommes en smule grøn olie i.
Pluk urter.
Anret med bønnepuré i bunden. Herpå salsa, tapioka, kød. Top op med urter og rischips. Saucen på ved bordet.