Kødet krydres med salt og peber. Lad det ligge og temperere på køkkenbordet en halv time.
Varm en pande op til brændende varm. Kom lidt olie på og brun kødet af på begge sider. Tag kødet af panden.
Skru ned til mellemvarme og kom koldt smør, rosmarin, og hele hvidløgsfed på panden. Lad smørret brune og kom kødet tilbage.
Afhængig af tykkelsen på kødet (mit var cirka 4-5 cm tykt) skal det have tid derefter. Mit fik cirka 7-8 minutter på hver side i alt. Jeg vendte det løbende. Kernetemperaturen skal ende på cirka 60 grader. Du kan også komme det i ovnen ved 160 grader. Gå efter kernetemperaturen på 60 grader igen. Har du ikke et stegetermometer, så brug en stegenål, stik den i, vent 10 sekunder. Så skal den være godt lun, når du føler på den. Kødet skal føles fast og give lidt igen, når du trykker på det.
Lad det trække cirka 10 minutter.
Anret nu med puré i bunden. Dutter af sort mayonnaise. På med kødet.
På med løg, tyttebær, grøn olie, urter.
Til sidst - evt ved bordet - Kommes saucen på.