Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Nem kyllingesuppe med kål.
Tilb. tid
30
minutter
min
Samlet tid
30
minutter
min
Antal:
4
portioner
Forfatter:
Thomas
Ingredienser
250
g
kyllingebryst i tern
2
løg
2
fed
hvidløg
1
chili
2
stjerneanis
2
spsk
frisk ingefær i små tern
1,5
spsk
frisk gurkemeje i små tern
1,5
l
hønsefond
3
spsk
ponzu
kan erstattes af soya og en smule limesaft
0,5
bundt sortkål
Kan erstattes af savoykål eller grønkål
1
lille violet blomkål
brug eventuelt bare almindelig blomkål
4
forårsløg
1
håndfuld thai basilikum
Sådan gør du
Kyllingen steges af i olie til den har let farve på alle sider. Tages op.
Løg i skiver, ingefær, gurkemeje, knust hvidløg og finthakket chili sauteres af i olie sammen med stjerne anis. Sauter til løgene er klare.
Tilsæt hønsefonden og lad det koge i cirka 10 minutter før buketter af blomkål og sortkål uden de værste stilke kommes ved. Simmer 5 minutter.
Smag til med ponzu, salt og peber. Eventuelt en smule limesaft.
Anret i skåle og top op med finthakket forårsløg og thaibasilikum