Go Back

Ravioli med gorgonzolasauce.

Forb. tid5 minutter
Tilb. tid15 minutter
Samlet tid20 minutter
Antal: 2 portioner
Forfatter: Thomas

Ingredienser

  • 1 pakke færdig ravioli eller ca 200g tørret pasta.
  • 75 g bacon
  • 5-8 champignoner
  • 3 kviste timian
  • 2 spsk finthakket bredbladet persille
  • 1 dl fløde
  • 75 g gorgonzola
  • ca 30g parmesan
  • Friskkværnet peber og salt

Sådan gør du

  • Kog pastaen.
  • Champignon og bacon skæres i tern og steges i en smule olivenolie på en pande. Herefter tilsættes fløde, persille og timian. Lad det snurre et par minutter.
  • Kom gorgonzolaen og halvdelen af parmesanen (fintrevet) ved og skru ned for varmen. Rør til den er indarbejdet i saucen.
  • Kom pastaen ved og lad retten samle sig. Smag til med salt og peber.
  • Server med en smule parmesan på toppen. Og måske en lille kvist persille.